Od wtorku zapowiadają się 4 dni pichcenia ciekawych przysmaków na I Festiwalu Kulinarnym na Karkonoskiej Akademii Nauk Stosowanych. Gotować będą zaproszeni kucharze, w tym znany z programów kulinarnych Mateusz Gessler („MasterChef Junior”, „Hell’s Kitchen. Piekielna kuchnia”) oraz Katarzyna Gubała (ekspert kuchni roślinnej, redaktor naczelna luksusowego magazynu „Ekostyle”, występuje jako kucharz i ekspert m.in. w „Pytaniu na śniadanie”). Będą dania świąteczne, wykwintne lub te w pełni wege – dla każdego coś dobrego, a może i inspirującego na nadchodzące święta.

Pokaz kulinarny Mateusza Gesslera odbędzie się jutro, 13 grudnia, 12:00 – 13:00 w Auli Rektoratu KANS, ul. Lwówecka 18. Pozostałe warsztaty odbywać się będą w pracowni dietetycznej KANS, w akademiku „Dom Studenta” przy ul. Kadetów 1. Dojść do akademika można przez kampus, a także (również dojechać samochodem) skręcając w lewo zaraz za mniejszym wiaduktem nad główną drogą prowadzącą w stronę Jeżowa Sudeckiego.

Wstęp na wydarzenia jest bezpłatny!

Napisz komentarz


Masz ciekawą sprawę? Czekam na info!

Portal

Zgłoś za pomocą formularza.